Ще дойдеш ли, когато съм ранена
да излекуваш тялото ми със сълза?
Ще дойдеш ли, когато съм сломена
да ме помилваш с ангелска ръка?
Когато нямам сили изчерпана до дъно от тъга,
ще превържеш ли с любовно биле
скъсаната ми душа?
Ще сложиш ли пера на гълъб
в моите орязани от някой друг крила?
Ще ме отнесеш ли до извора на мъдростта
да отпия глътчица от живата вода?
© Ангелина Стойчева Все права защищены
Калине, а дано!Благодаря ти!
Ивита, благодаря ти, че хареса!
Младене, благодаря ти от сърце!
Георги, благодаря, че се отби и на моята страничка!
Иве, много ти благодаря!
Желая ви приятен ден!