28 сент. 2023 г., 09:17

Дали? 

  Поэзия » Юмористическая
155 0 0

От магазина взех салам

и сирене на килограм.

Блуждае мисъл безусловна-

дали храна са здравословна?

 

Във ,,Била"-та ракия купих.

Що водка имаше изкупих.

Но мисля- тези питиета

дали не всъщност са ментета?

 

В ,,Лукойл"-а дизел заредих.

Там даже и кафето пих.

А нещо гложди ми душата-

дали ще ми върви колата?

 

Жена си взех от знатен род

и за престиж, и за разплод.

Обаче, стяга ме сърцето-

дали пък е от мен детето?

 

В ,,Пирогов" един почина

все пак, без видима причина.

По ,,пътека" влизам аз.

Дали ще случа на байпас?

 

Въртят се хиляди въпроси

в главите млади, среброкоси.

Май е естествено, нали?

Пък, все се питаме-дали?

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??