18 июл. 2015 г., 13:28

Дали е грях 

  Поэзия » Философская
352 0 2

И нека другият греха прости...

На другия греха злощастен.

Тогаз от себе си той ще свали

бремето на своя блясък.

 

Не се сърдете, че и той греши.

Греши, защото сам живял е!?

Но не за туй, че сам е бил,

но с тях самотно той живял е.

 

Сълзите си той нивга не изтрил,

дори на никого не казал...

Живота си на тях той подарил,

за щастието тяхно се е врекъл.

 

 Останал сам и неразбран,

с тъгата своя, с любовта си. 

Раздал се сам и изгорял 

за името и за греха  си.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Обичам ви!До нови приятели!!!
  • Хареса ми!
    "Живота си на тях той подарил,
    за щастието тяхно се е врекъл"
    Не е грях да обичаш! Поздрав!
Предложения
: ??:??