23 янв. 2020 г., 14:50

Дали е заслужена тъга 

  Поэзия » Философская
582 0 0

Вятърът, сърдит препуска,
до човек, с наведена глава.
Това ли трябва да допуска?
Жалката раздираща тъга.

Сълзи, молитви,
живеят в тъмен мрак.
На свещи, и реликви,
молим се чак.

Може би заслужено стоим,
и гледаме небето.
Чудейки се, колко да търпим?
Да страда сърцето.

Дали, е заслужена тъга?
или е знак от бога.
Мисъл покрита със мъгла,
и сърце пълно със тревога.

© Никалас Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??