Дали ще мога да запаля огъня в твоята душа.
Дали ще мога да направя твоя живот весел и красив.
Дали ще мога да ти докарам любовта.
Попитах моето сърце и то ми отговори.
Намери я и я прегърни, и я целуни,
и тогава, ако усетиш сладка болка,
знай че си дал част от своята душа.
Но дали ще я прихванеш.
Това моето сърце не знае.
Трябва да попиташ своето сърце
и ако каже да,
ще бъдем най-щастливите хора на света.
© Наско кирилов Все права защищены