5.10.2013 г., 20:12 ч.

Дали ще мога 

  Поезия » Любовна
472 0 0

Дали ще мога да запаля огъня в твоята душа.

Дали ще мога да направя твоя живот весел и красив.

Дали ще мога да ти докарам любовта.

Попитах моето сърце и то ми отговори.

Намери я и я прегърни, и я целуни,

и тогава, ако усетиш сладка болка,

знай че си дал част от своята душа.

Но дали ще я прихванеш.

Това моето сърце не знае.

Трябва да попиташ своето сърце

и ако каже да,

ще бъдем най-щастливите хора на света.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??