Дали ще вали?...
Всяка вечер си лягаме голи.
Без изненади, всичко е ясно.
Поза-класическа, ти си отдолу,
нищо ново на спалнята тясна...
Тази нощ обаче, е дива!
Толкова силен, но нежен дъждът!
Ти си възбудена, бурна стихия,
и в мен се пробуди отново Мъжът!...
Вятър в косите ти пак е повял,
огън запалих, цяла гориш,
толкоз години бавно е тлял,
как само с дъжд пожар се гаси?...
Бавно целувам, дълго и страстно,
сякаш ме гледат чужди жени,
нека ревнуват от твоите ласки,
и ме желаят от здрач до зори...
Давам ти всичко, прегръщам и любя,
правя със теб неща неприлични,
аз полудявах, ти беше луда,
във нашата нощ, така еротична...
Спира дъждът. От огъня - дим.
Утре е ден, а после нощта...
Дали ще вали, за да не спим,
буден Мъжът, попита Жена...
31.05.2013
Д. Антонов (diester)
© Данаил Антонов Все права защищены