2 мая 2009 г., 08:09

Дали сърце докоснах 

  Поэзия » Философская
512 0 1

Потапям се в мрака

с музика нежна в нощта,

дали сърце долавя

неуловимите, свети неща?!

 

Животът се изнизва,

като песъчинки между пръсти,

годините отлитат,

задъхани, бягащи, чевръсти...

 

Дали сърце докоснах,

с обич топла, най-красива...

Дали пък с усмивка нежна

направи ме безкрай щастлива...

 

Притвори очи с мен,

а в мрака ноти политат...

И мисли човешки

в душата нека тихо се скитат...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??