20 янв. 2016 г., 21:24

Дали убива се надежда? 

  Поэзия » Любовная
343 0 0

Повече от половин година:
мълчалива и еднообразна.
Връхлетя ме, мина и замина,
а агонията бе напразна.
Нощи гинеха сломими,
сънища опияняваха деня.
Без спомени незаменими
мога ли да те изкореня?
Една картина само пазя:
на усмивка плаха, мила.
И отричам нея да намразя.
И не бих я заменила!
И пред мене все застава.
И при тебе ме отвежда.
Имаш ли си на представа
как...
ДАЛИ убива се надежда?

© Връзки за обувки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??