17 авг. 2005 г., 22:15

ДАЛМАТИНЦИ 

  Поэзия
713 0 1
Хоп опашчица на ляво
Хоп опашчица на дясно
Дай си лапичката! Браво!
Мое кученце прекрасно!
Взимам четките на батко!
Взимам своите боички!
Мац по мене, мац по татко
Далматинците са трички!

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??