Aug 17, 2005, 10:15 PM

ДАЛМАТИНЦИ 

  Poetry
646 0 1
Хоп опашчица на ляво
Хоп опашчица на дясно
Дай си лапичката! Браво!
Мое кученце прекрасно!
Взимам четките на батко!
Взимам своите боички!
Мац по мене, мац по татко
Далматинците са трички!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??