Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
От тялото ти глас бездумен чувам -
Дантелата беззвучно ме зове...
Под нея искам да целувам, да целувам,
но трябва първо да се съблече...
Под нея са ръцете ми и галя
извивките и скрити дълбини,
където влажен огън ме изгаря
и искат ме във себе си, а ти
на пръстите ми всичко доверяваш
отлично знаеща, какво ще ги последва -
Да, моя си! Докрай ми се отдаваш
и сливането ни Любов е... и легенда...
05.03.2023.
© Георги Каменов Все права защищены