Jun 22, 2023, 7:21 PM

Дантелен грях 

  Poetry » Erotic
310 1 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

От тялото ти глас бездумен чувам -

Дантелата беззвучно ме зове...

Под нея искам да целувам, да целувам, 

но трябва първо да се съблече...

 

Под нея са ръцете ми и галя

извивките и скрити дълбини,

където влажен огън ме изгаря

и искат ме във себе си, а ти

на пръстите ми всичко доверяваш 

отлично знаеща, какво ще ги последва -

 

Да, моя си! Докрай ми се отдаваш 

и сливането ни Любов е... и легенда...

 

05.03.2023.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Дрешки само от дантели,
устни с еротичен гланц.
Молекулите са спрели
даже вечния си танц...
Гладка кожа от сатен ...
  335 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??