22.06.2023 г., 19:21 ч.

Дантелен грях 

  Поезия » Еротична
315 1 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

От тялото ти глас бездумен чувам -

Дантелата беззвучно ме зове...

Под нея искам да целувам, да целувам, 

но трябва първо да се съблече...

 

Под нея са ръцете ми и галя

извивките и скрити дълбини,

където влажен огън ме изгаря

и искат ме във себе си, а ти

на пръстите ми всичко доверяваш 

отлично знаеща, какво ще ги последва -

 

Да, моя си! Докрай ми се отдаваш 

и сливането ни Любов е... и легенда...

 

05.03.2023.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Дрешки само от дантели,
устни с еротичен гланц.
Молекулите са спрели
даже вечния си танц...
Гладка кожа от сатен ...
  339 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??