От небесата имаш дар -
блаженство с мисъл да пробуждаш,
на което сам си господар
и в себе си, умение, да сплиташ
царствено-цветния опал
на всичко, що в искрен миг
си пожелал.
Вменена нужда на егото
да строи от помийни души
вавилонски истини,
трови небесния дар,
а зеленият ангел запушва уши
с вяра, че в буря катарзисът спи...
© Йоана Все права защищены
Успех!!!