31 дек. 2007 г., 09:32

Дар 

  Поэзия » Философская
699 0 28
Може дълго да живея,
може скоро да умра.
Но до сетен дъх ще пея
песен - ведра и добра.

Светъл лъч е мойта песен -
ще ви радва и теши.
Тя е моят дар небесен,
стоплил вашите души.




                                   Желая ви творческо вдъхновение през Новата година!

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??