Dec 31, 2007, 9:32 AM

Дар 

  Poetry » Phylosophy
697 0 28
Може дълго да живея,
може скоро да умра.
Но до сетен дъх ще пея
песен - ведра и добра.

Светъл лъч е мойта песен -
ще ви радва и теши.
Тя е моят дар небесен,
стоплил вашите души.




                                   Желая ви творческо вдъхновение през Новата година!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??