30 мар. 2007 г., 22:32

ДАРЕНО СЪРЦЕ 

  Поэзия
946 1 4

Сърцето ми, на две е разделено.
Половината, за тебе отредих.
За тебе, скъпи, близък и далечен,
любов-надежда с радост подарих!

Приемаш ли подаръка ми, мило?
Знам! Тежко бреме е това!
Сърце тъй рядко се дарява!
Но изборът е твой! Или съдба?

Във него спомени съм скрила.
Откраднатите мигове. Сълза.
Но ако от болка дотежи ти,
върни, го скъпи! Без вина!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??