13 февр. 2010 г., 11:16

* * * 

  Поэзия
359 0 0

Kато сън пред мен се ти яви

и стопли изстиналите ми гърди,

сърцето бие лудо, сякаш всеки миг ще спре,

а свежи глътки въздух пълнят белите ми дробове.

 

Снага тънка като на бреза,

усмивка жива като пролетни цветя,

в косите играе слънчевата светлина,

а душата чиста е като момина сълза.

 

Кратък поглед и скритата усмивка,

стъпил на земята, усещам как ще литна,

но тръгваш си или се събуждам

и мислите за теб отново аз прокуждам...

© Радостин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??