8 февр. 2011 г., 15:06

* * * 

  Поэзия » Любовная
458 1 4

Отлитнахте! Вече сте големи.

Тъй пусто е семейното гнездо!

Но в свойте делнични проблеми

се сгушвате под моето крило.

 

А аз, проскубаната от живота птица,

намирам сила да я дам на вас.

Дори на Слънцето последната искрица

... ако е нужно в труден час.

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??