Нощта се стели бавно над града.
Луната дращи с пръсти по стъклата.
Потъва мрачна стаята в самота,
със хладната завивка на кревата.
Примигват бледите звезди далеч.
Прокрадва се ветрец между пердето.
Отново всичко бди в самота,
дори забравено тупти сърцето.
© Даниела Цековска Все права защищены