1 июн. 2024 г., 19:35

Деца 

  Поэзия
107 1 0

Греят усмивки, светят очи,
юнският ден е огласян от смях,
цветни и ярки, топли лъчи
днес ще сияят само за тях.

 

Бързи крачета тичат навред,
малки ръчички творят чудеса.
Звънки гласчета, песни безчет,
празник е весел, мили деца!

© Мария Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??