Греят усмивки, светят очи,
юнският ден е огласян от смях,
цветни и ярки, топли лъчи
днес ще сияят само за тях.
Бързи крачета тичат навред,
малки ръчички творят чудеса.
Звънки гласчета, песни безчет,
празник е весел, мили деца!
© Мария Митева All rights reserved.