Посветено на болното сираче от Дома в Могилино,
с надеждата да се пребори с коварната болест!
Заченати в грях,
не сме го искали!
Родени
без любов
подхвърлени
намерени и
необичани.
В
КЛЕТКИТЕ
затворени
търсим обич,
но виждаме
в очите ви-
само отвращение
ОЛИГОФРЕНИ
сме били
...........................
Цивилизованите
не прощават
грешките
на другите...
Сами
раними
слаби
....................
после
силни
озлобени...
Не сме го искали!
Ничии
нее...
ние
сме
деца на Бога...
14.о2.15г
© Росен Иванов Все права защищены