30 окт. 2017 г., 10:05

Децата 

  Поэзия » Философская, Гражданская
421 0 0

Те са бъдещето на страната.

Те – децата –

много грижи ни създават

и трудно се възпитават,

ала усилията си заслужават,

та добри и почтени да станат.

Нека сме строги, но справедливи,

та сами да се оправят и да са щастливи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??