Oct 30, 2017, 10:05 AM

Децата 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
420 0 0

Те са бъдещето на страната.

Те – децата –

много грижи ни създават

и трудно се възпитават,

ала усилията си заслужават,

та добри и почтени да станат.

Нека сме строги, но справедливи,

та сами да се оправят и да са щастливи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??