30.10.2017 г., 10:05 ч.

Децата 

  Поезия » Философска, Гражданска
416 0 0

Те са бъдещето на страната.

Те – децата –

много грижи ни създават

и трудно се възпитават,

ала усилията си заслужават,

та добри и почтени да станат.

Нека сме строги, но справедливи,

та сами да се оправят и да са щастливи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??