11 июл. 2007 г., 08:44

ДЕЙЗИ 

  Поэзия
734 0 1
ДЕЙЗИ

*Дейзи
дааа, тя е!

- Готско именце :)
- Моето си е!

- А какво го правиш?
- Нося си го с радост!

- А пакости не правиш ли?
- Амиии, май не.

- Хммм, даже не ядеш сладолед нощем?
- Неее!

- Е, все пак би могла...
- Предполагам

- Кой обича крем карамел?
- White flower with yellow centre

- Охооо, теменужка
- Aхаххахха!

- Май не познах ;)
- Правиш се

- A защо да го правя!?!
- Защото си ти, зевзeк такъв!

- Като малък ядях много зеле, а ти?
- Ами май не съм ;)

- Кажи Конец.
- 'Онец, конец.

© Бисер Дръпничорапчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??