10 янв. 2008 г., 01:38

Демон 

  Поэзия » Любовная
987 0 6

Идваш и си отиваш.

Обичаш и мразиш.

Целуваш и разкъсваш.

Ангел или демон...?

Искам да ме искаш.

Искам да те имам.

Ако любовта ти причинява болка,

нарани ме.

Изгори ме.

Убий ме.

Разкъсай ме.

Ръцете ти студени като стомана.

Сърцето ти тежко като олово.

Очите ти безизразни като кристал.

Искам те.

Вземи душата ми.

Изтръгни сърцето ми.

Погълни дъха ми.

Бъди само с мен.

© Роси Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??