12 мая 2019 г., 13:46  

Денят на истината 

  Поэзия » Другая
665 0 1

В денят на истината всички идват,

понесли на ръцете си цветя.

Дъждът вали. Не мога да ви видя!

А може би съм само поводът сега...

 

Къде намерихте градини?!

Аз цял живот ги чаках тез цветя!

Но нищо, всичко, ще отмине,

ще легна в черната земя.

 

В денят на истината искам да съм жив!

Да ви прегръщам и обичам!

Не там с костюма сив,

с цветя от вас накичен.

 

______________________________

 

😢!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??