12.05.2019 г., 13:46 ч.  

Денят на истината 

  Поезия » Друга
647 0 1

В денят на истината всички идват,

понесли на ръцете си цветя.

Дъждът вали. Не мога да ви видя!

А може би съм само поводът сега...

 

Къде намерихте градини?!

Аз цял живот ги чаках тез цветя!

Но нищо, всичко, ще отмине,

ще легна в черната земя.

 

В денят на истината искам да съм жив!

Да ви прегръщам и обичам!

Не там с костюма сив,

с цветя от вас накичен.

 

______________________________

 

😢!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??