22 сент. 2021 г., 08:45

Денят на Независимостта 

  Поэзия » Гражданская
314 0 1

Недостойни сме за днешния ден,

много политици глави навеждат,

затова вместо народът да е спасен -

към пропастта те го завеждат!

 

Апатията и липсата на морал

на всяка крачка сега срещаме,

затова все повече затъваме в кал,

че сал днес за празника се сещаме!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Квазар, точно обратното, рибата се вмирисва откъм главата, защото човекът е подражателно животно!
Предложения
: ??:??