Недостойни сме за днешния ден,
много политици глави навеждат,
затова вместо народът да е спасен -
към пропастта те го завеждат!
Апатията и липсата на морал
на всяка крачка сега срещаме,
затова все повече затъваме в кал,
че сал днес за празника се сещаме!
© Георги All rights reserved.