14 июн. 2014 г., 14:11

Депутат 

  Поэзия » Гражданская
371 1 0

Макар че знае да обича!?

Не знае как любов да задържи.

Защото щом шума паричен,

между пръстите звучи...

Готов е тои на всичко.

Шума паричен...

за себе си да задържи.

Забравил е и клетви свети!

Брат, сестра, родители дори!?

Готов е всекиго да сгази...

За пустите пари!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??