14.06.2014 г., 14:11 ч.

Депутат 

  Поезия » Гражданска
372 1 0

Макар че знае да обича!?

Не знае как любов да задържи.

Защото щом шума паричен,

между пръстите звучи...

Готов е тои на всичко.

Шума паричен...

за себе си да задържи.

Забравил е и клетви свети!

Брат, сестра, родители дори!?

Готов е всекиго да сгази...

За пустите пари!?

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??