Една прекрасна дума - дерогация,
отново радва бедната ни нация.
Щастливи бяхме след като се случи,
но някой нещо - нищо не получи,
и сега се чудим, как да я прогоним,
че по родните, бензинови колони
да случим пак на евтин, наш бензин
от някой чужд, съседен Нефтохим.
Юри
Йовев
Декември
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Ще оцелее нашта нация,
дори без дерогация! 😀