20 янв. 2015 г., 11:22

Детелини от България 

  Поэзия » Другая
358 0 3

 

 

                                 ДЕТЕЛИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ

 

                               

                                 Намерих

                                 четирилистна детелина.

                                 Сложих я в хербария.

                                 Нищо не си пожелах -

                                 детелина от България…

                                 И тръгвам всичките мечти

                                 другаде да сбъдна…

                                 С единичкото желание

                                 тук детелината да върна…

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??