ДЕТЕЛИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Намерих
четирилистна детелина.
Сложих я в хербария.
Нищо не си пожелах -
детелина от България…
И тръгвам всичките мечти
другаде да сбъдна…
С единичкото желание
тук детелината да върна…
© Радка Миндова Всички права запазени