9 нояб. 2009 г., 10:15

Детето в мен 

  Поэзия » Другая
602 0 8

А времето в косите ми е спряло,

лукаво във очите ми се вглежда.

И чуди се защо съм посребряла,

и пита ме дали съм помъдряла.

 

А аз преструвам се, че го не чувам.

И не желая в мен часовника да спира.

И във сърцето си все още пазя

детето в мен, което там... заварих.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??