Nov 9, 2009, 10:15 AM

Детето в мен 

  Poetry » Other
600 0 8

А времето в косите ми е спряло,

лукаво във очите ми се вглежда.

И чуди се защо съм посребряла,

и пита ме дали съм помъдряла.

 

А аз преструвам се, че го не чувам.

И не желая в мен часовника да спира.

И във сърцето си все още пазя

детето в мен, което там... заварих.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??