29 нояб. 2006 г., 10:47

Детско 

  Поэзия
742 0 17

 

 

Малки ръчички рисуват...

черти непохватно редуват,

шепне флумастер на листа,

в миг грейва слънце лъчисто.

Заострено щръква тревата,

разцъфват огромни цветята

Е, къщата крива излиза,

подобно на кулата в Пиза,

но малките пухкави пръсти

нагоре чертаят чевръсто,

че най-важно в тази картина,

за тях е димът от комина...

А всяка рисунка дежурно,

завършва със пляскане бурно...

Гордост в очичките плува,

как да не ги нацелуваш...

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??