20 июн. 2009 г., 16:22

Деветнайсети юни 

  Поэзия » Другая
538 0 0

Днес си тръгнах от края на света -

там даже слънцето изгрява от обратната страна.

Всичко върви в обратен ред,

и няма миг, във който всичко да ти е наред.

Но щом усмихнеш се,

пред теб изникват най-засмените лица

и няма как това да не загрее твоята душа.

Дано оставила съм Аз някаква следа,

в този край така различен,

хаплив и някак си по своему идеалистичен.

Приятели, оставам там

и няма как част от мен ще бъде с тях.

 

 

© Нана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??