Стоя и си мечтая дивно да
те имам в обятията си пак.
Всяка твоя целувка е от мед,
всеки допир-вкусен сладолед.
Бъди роза,бъди мед, не ме
изоставяй, не, недей,
без теб е пуст денят и бавно
идва нощта, когато звезди
обсипват свода небесен и
всяка падаща звезда е сбъдната
мечта!
Бъди за мен падаща звезда и
деня ми огрей!
© Светла Сивкова Все права защищены