Aug 23, 2020, 7:37 AM

Дива мечта в нощта 

  Poetry
452 0 0

Стоя и си мечтая дивно да

те имам в обятията си пак.

Всяка твоя целувка е от мед,

всеки допир-вкусен сладолед.

Бъди роза,бъди мед, не ме

изоставяй, не, недей,

без теб е пуст денят и бавно

идва нощта, когато звезди

обсипват свода небесен и

всяка падаща звезда е сбъдната

мечта!

Бъди за мен падаща звезда и

деня ми огрей!

© Светла Сивкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??