3 июн. 2023 г., 22:33

Диви ягоди 

  Поэзия » Любовная
253 1 0

Ако знаеше как копнея, 

да видя нежност за мен в тези очи.

Искам твоята душа да огрея,

искам същността ти отвътре да гори. 

 

Дори не ми достига този стих,

за да се докажем.

Всичко сега в света дал бих,

с теб в този рай безкрай да останем.

 

И ще вървим вплели ръце

със звук от белите вълни. 

Слънце и смях под синьо небе,

с теб ще съм аз и мокрите скали. 

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??