(посветено на злите по призвание нежнополови)
Дивите баби святкат с очички.
Те надживяват орли, костенурки.
Хленчещи винаги стигат еднички,
там - на финала със своите хурки.
Дивите баби прелитат с метлите.
Но не ги бъркайте с елфи и гноми.
Птиците само, с удар в скалите,
края постигат на земните форми.
Дивите баби свършват самички,
заобградени с кучета, с котки.
Но за живота, готови на всичко,
с медал "Баба Яга", вдигат пак котва!
© Младен Мисана Все права защищены