15 дек. 2010 г., 15:52

Дивото сърцето ми зове... 

  Поэзия » Другая
606 0 8

Не гледай никога назад,

на клада спомените изгори!

И ако в душата ти повее хлад,

от слънцето вземи искри...

 

Пред мен е всичко, дето ме привлича,

и вечно търся бури, ветрове,

сега живея и сега обичам

и дивото сърцето ми зове...

 

Да търся приказни сияния,

да тичам боса във дъжда

и гоня хоризонтите безкрайни,

с огньове буйни да стопя студа...

 

Със двете си ръце - две птици устремени,

протегнати към мамещи звезди,

и двете ми очи - зрънца надежда,

горя в небе далечно с пламнали следи!

 

 

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??