3 нояб. 2012 г., 12:23

Дивото зове 

  Поэзия
424 0 0

 

 

С отблясъка на лунните лъчи

в смълчана нощ поляга светлината

по шията...

И в женските очи

се отразява нейната позлата...

Потръпваща,

заслушва се жената

във шепота, стаен от векове

в гърдите...

И отправя се душата

към дивото...

което я зове...

22.10.2012

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??