4 мая 2020 г., 07:23

Сладък сън 

  Поэзия » Любовная, Эпиграммы
573 0 0

    Сън ли е щом те зърна , докоснах образа ти , като перце.

        Замръзнах , а ти се появи в съня...беше загорял от нежен сатен , мил и чувствителен .

    Бях пряма , но решителна.

 О, сладък сън , мисъл на крисрали осветиха стаята ми.

    Огледах се незапно в твоя облик , спяш и реален.

   Задъчно се събуди , премръзнал по мен.

Бях , като перце , а ти мъжесвено в който аз се влюбих в очите ти, които ме гледаха тайно.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??