4.05.2020 г., 7:23 ч.

Сладък сън 

  Поезия » Любовна, Епиграми
570 0 0

    Сън ли е щом те зърна , докоснах образа ти , като перце.

        Замръзнах , а ти се появи в съня...беше загорял от нежен сатен , мил и чувствителен .

    Бях пряма , но решителна.

 О, сладък сън , мисъл на крисрали осветиха стаята ми.

    Огледах се незапно в твоя облик , спяш и реален.

   Задъчно се събуди , премръзнал по мен.

Бях , като перце , а ти мъжесвено в който аз се влюбих в очите ти, които ме гледаха тайно.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??